![]() |
|
Najlepszy kawal jaki slyszalas/ales - Wersja do druku +- Forum Space Elite (https://forum.space-elite.ovh) +-- Dział: SpamLandia (https://forum.space-elite.ovh/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: HydePark (https://forum.space-elite.ovh/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Najlepszy kawal jaki slyszalas/ales (/showthread.php?tid=98) |
RE: Najlepszy kawal jaki slyszalas/ales - andrut82 - 19-01-2015 Dlaczego kobiety są nienormalne? Bo nikt normalny nie wkłada sobie penisa do buzi... Listonosz ma przejść na emeryturę, został mu ostatni dzień pracy, oczywiście mieszkańcy się o tym dowiedzieli i postanowili że każdy we własnym zakresie kupi mu jakiś prezent. Następnego dnia, dumny listonosz ostatni raz wkracza na ulicę na której roznosi listy, pierwsze drzwi - flaszka, drugie - paczka cygar, trzecie - koniaczek, czwarte - półnaga blondi. Listonosz stanął wryty a blondi cap go za kurtke i ciągnie go na 1 piętro rezydencji, tam go rozebrała, wrzuciła do łózka i przez 2 godziny porządnie ujeżdżała. Po akcji rzuciła "prysznic i zapraszam na dół do stołu", listonosz szybko się umył, zszedł na dół a tam wielki stół zastawiony jedzeniem jak na królewskiej uczcie. Nażarł się jak świnia a blondi do niego podeszła i położyła na stole 10 zł, listonosz zdziwiony pyta: -Nie rozumiem, za co to? blondi na to: -no wie pan, dowiedzieliśmy się z mężem że pan dzisiaj ostatni raz w pracy jest więc chciałam zrobić panu prezent, nie miałam za bardzo pomysłu więc poprosiłam o pomoc męża a on miał genialny pomysł, powiedział "pierdol go i daj mu dyche" a obiad wymyśliłam sama! RE: Najlepszy kawal jaki slyszalas/ales - MICKER - 08-03-2015 Diabeł uwięził Polaka, Ruska i Niemca w lochach, dał każdemu z nich psa i powiedział... Macie 1 rok żeby nauczyć psa jakiejś sztuczki, ale jest jeden dylemat... Dostaniecie tylko talerz z jedzeniem dla jednej osoby... Po roku diabeł zagląda do ruska a rusek chudy jak patyk, pies gruby jak bela, no i diabeł mówi.... No Rusek, co żeś nauczył psa? Na to Rusek słabym głosem...sss....ssii...ssiad! - Pies usiadł. No brawo Rusek, jesteś wolny..... Diabeł idzie do Niemca i patrzy a Niemiec chudy jak patyk, pies gruby jak bela, no i diabeł mówi... A ty Niemiec czego nauczyłeś psa? Na to Niemiec..... le...le...leżeć! - Pies się położył. Brawo Niemiec! jestes wolny - Powiedział diabeł... Idzie do Polaka i patrzy a Polak Gruby jak Bela, a pies chudy jak patyk... na to diabeł... no Polak, ty to sobie jeszcze tutaj posiedzisz... Diabeł ruszył w kierunku wyjścia a Polak na to... E,e,ej... Zaczekaj.... Polak wziął pęd kiełby, rozsiadł się na kanapie i zaczyna jeść,.. Na to odzywa się pies... He...he..heniek! daj no mi gryza! RE: Najlepszy kawal jaki slyszalas/ales - nataliabepol - 16-06-2015 Przychodzi kobieta do aptekarza i mówi: - Poproszę trutkę. - A po co? - Chcę otruć męża! - Nawet jeśli panią zdradza dla innej nie mogę pozwolić żeby pani go otruła! Wtedy kobieta pokazuje zdjęcie jej męża kochającego się z żoną aptekarza. Wtedy aptekarz mówi: - Nie wiedziałem, że ma pani receptę. RE: Najlepszy kawal jaki slyszalas/ales - szurasiwona - 24-06-2015 suche jak stopy cejrowskiego ![]() Przychodzi informatyk do sklepu i zwraca się do sprzedawcy: - Poproszę środki do czyszczenia portów wejścia/wyjścia. - Że co? - Tfu... pastę do zębów i papier toaletowy. RE: Najlepszy kawal jaki slyszalas/ales - anetttia - 08-07-2015 Stoi baca na przystanku z krową. Jedzie jakiś facet, więc go zatrzymuje i pyta go: - Podwiezie mnie pan? - A gdzie dasz krowę? - Aaa przywiążę się ją do zderzaka to pobiegnie. Facet jedzie 20km/h krowa się cieszy, jedzie 80km/h krowa się dalej cieszy, jedzie 120 km/h krowa mruga okiem. - Baco czemu ta krowa mruga tym okiem? - A bo będzie wyprzedzać. RE: Najlepszy kawal jaki slyszalas/ales - janekfarteo - 16-07-2015 Rozmowa kumpli: - Podobno seks jest świetnym sposobem na sen. - Na pewno. Moja zasypia, jak tylko o tym wspomnę... RE: Najlepszy kawal jaki slyszalas/ales - mariagertino - 17-07-2015 Spotyka się dwóch znajomych: - Widzisz, i wygrałem tę sprawę o przekroczenie prędkości. - Ale jak? - Mój adwokat udowodnił, że przy 200 km/h nie widać znaku ograniczenia do czterdziestu. RE: Najlepszy kawal jaki slyszalas/ales - zuzafranek - 24-07-2015 Jest Rus, Czech i Polak. Znaleźli skrzynię jabłek. Musieli się jakoś podzielić. Polak mówi: - kto wymyśli wierszyk bierze jabłko. Rus mówi: - Mickiewicz pisze piękne wiersze więc wezmę jabłko pierwsze. Czech: - Mickiewicz pisze wiersze długie więc wezmę jabłko drugie. Polak mówi: - A ch*j Wam wszystkim w d*pę, biorę jabłek całą kupę. RE: Najlepszy kawal jaki slyszalas/ales - zytaroten - 27-07-2015 Jasiu wcześniej wrócił ze szkoły i przyłapał rodziców na "przyjemnościach", mama wypięta tata ją od tyłu. Jasiu pyta: -Co wy robicie? - A bo wiesz mama chciała córeczkę więc tak muszę jej robić - odpowiedział tata. Jasiu nie wiele myśląc spuścił spodnie wystawił pupę do ojca i mówi; - A ja chcę rower! RE: Najlepszy kawal jaki slyszalas/ales - kamilwolekot - 18-08-2015 Jasiu wcześniej wrócił ze szkoły i przyłapał rodziców na "przyjemnościach", mama wypięta tata ją od tyłu. Jasiu pyta: -Co wy robicie? - A bo wiesz mama chciała córeczkę więc tak muszę jej robić - odpowiedział tata. Jasiu nie wiele myśląc spuścił spodnie wystawił pupę do ojca i mówi; - A ja chcę rower! |