Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Przechodzenie między stoczniami na planetach
Nie do końca jestem pewien czy to błąd. Mianowicie przy przechodzeniu na kolne planety będąc na widoku stoczni na dole pojawia się komunikat prawdopodobnie od ochrony antybotowej. ( Naprawdę Cię to bawi? Dołączyłeś do grona testerów zabezpieczeń) coś w tym stylu. Jakoś strasznie szybko planet nie przełączałem.

Pozdrawiam,

Rifle
Odpowiedz
Ale za każdym razem tak się dzieje czy losowo?
Czy dzieje się tak jak przechodzisz z planety na której masz stocznie na taka bez stoczni czy może inaczej?

Odpowiedz
Próbowałem kilka razy. Może fakt,że nie ma na planecie stoczni a przechodzę z menu stoczni do kolejnej planety to powoduje. Stawiałbym na to. Po mniej więcej 4-5 przejściu pojawia się ten komunikat jeśli chcę przejść w miarę szybko do kolejnej stoczni( przez w miarę szybko rozumiem wprowadzenie statków do budowy zatwierdzenie i przejście do kolejnej stoczni.
Odpowiedz
odswiezam temat,bo ja tak mam z budynkami.Jak wchodze z menu panety klikam strzalkami w gornym prawym rogu i probuje cos wybudowac,to mi czesto wyskakuje ten komunikat i musze wejsc w przeglad i stamtad budowac.
Odpowiedz
(12-01-2015, 18:45)Creatura napisał(a): odswiezam temat,bo ja tak mam z budynkami.Jak wchodze z menu panety klikam strzalkami w gornym prawym rogu i probuje cos wybudowac,to mi czesto wyskakuje ten komunikat i musze wejsc w przeglad i stamtad budowac.

Masz szpiega w szeregach i konkurencja Cie sabotuje od srodka :-P
Na słowa „Nie możesz” ciśnięte w twoim kierun­ku, od­wróć się i od­po­wiedz „No to patrz”
Odpowiedz
(12-01-2015, 18:58)MortisUMBRA napisał(a):
(12-01-2015, 18:45)Creatura napisał(a): odswiezam temat,bo ja tak mam z budynkami.Jak wchodze z menu panety klikam strzalkami w gornym prawym rogu i probuje cos wybudowac,to mi czesto wyskakuje ten komunikat i musze wejsc w przeglad i stamtad budowac.

Masz szpiega w szeregach i konkurencja Cie sabotuje od srodka :-P

Kilim!!!Kilim go !!!
Odpowiedz
Postaram się przyjrzeć problemowi.

A co do Kilima to On zginął a Tauriel go opłakuje.

Odpowiedz