Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sprawdzam Aktywność :)
Ban to ja ostatnio miałem, taki chorobliwy ban Wink

Odpowiedz
(11-03-2015, 11:26)Optimus napisał(a): Ban to ja ostatnio miałem, taki chorobliwy ban Wink

ban na zdrowie Tongue ale na szczęście został zdjęty i wszystko wraca do normy Tongue
Odpowiedz
Damy mu krótkiego bana. Nie tego na 99 lat Big Grin . Forum by ożyło. Wiecie jaka byłaby awantura, bo zarządcy nie ma i pretensje, że nikt się tym nie zajmuje. Oh. Kiedyś to były dyskusje, a teraz nic się nie dzieje.
Odpowiedz
(08-03-2015, 21:55)MICKER napisał(a): Od ostatniego czasu, a co śmieszne to od czasu jak przestałem się bardziej udzielać...nagle forum jakby przymarło.....
Niestety mniej czasu i brak możliwości poświęcenia go na forum i grę, sprawia że jestem z doskoku na forum wiec się nie udzielam... ale gdy ten czas nastąpił to nagle wszyscy przestali pisać...w szczególności "SUICIDE" "MortisUMBRA" "TAriel" "Creatura" i kilka innych osób...
Ja to nie wiem co tu się dzieje ale nie umierajcie,... Zgłaszać swoją obecność poniżej..
Kto jest jeszcze z nami?

No akurat osoby, ktore wymieniles akurat sie urlopuja Big Grin
Spoko spoko, kiedys wrocimy Tongue
Na słowa „Nie możesz” ciśnięte w twoim kierun­ku, od­wróć się i od­po­wiedz „No to patrz”
Odpowiedz
(12-03-2015, 09:37)MortisUMBRA napisał(a):
(08-03-2015, 21:55)MICKER napisał(a): Od ostatniego czasu, a co śmieszne to od czasu jak przestałem się bardziej udzielać...nagle forum jakby przymarło.....
Niestety mniej czasu i brak możliwości poświęcenia go na forum i grę, sprawia że jestem z doskoku na forum wiec się nie udzielam... ale gdy ten czas nastąpił to nagle wszyscy przestali pisać...w szczególności "SUICIDE" "MortisUMBRA" "TAriel" "Creatura" i kilka innych osób...
Ja to nie wiem co tu się dzieje ale nie umierajcie,... Zgłaszać swoją obecność poniżej..
Kto jest jeszcze z nami?

No akurat osoby, ktore wymieniles akurat sie urlopuja Big Grin
Spoko spoko, kiedys wrocimy Tongue

to dobrze że wrócicie,.. bo nudą wieje Tongue
Odpowiedz
Ja to brak czasu mam.Stad wciaz na urlopie siedze.
Odpowiedz

Skocz do: