Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SE na telefon
Witam,mam drobny problem.

Gram główne przez telefon,ale mam taki problem iż gdyż ponieważ na andkowym chromie po zalogowaniu i wciśnięciu byle jakiego menu po lewej stronie,wylogowuje mnie do menu logowania.
Próby kasowania ciasteczek czy innych pierdół nie pomagaja.

Jakieś rady? Angel Dodgy
Odpowiedz
Wiem o tym problemie ale nie wiem co może być przyczyną że na andkowym chrome nie działa nasza gra.
Na chwilę obecną mogę tylko zaproponować aby zamontować inną przeglądarkę na andku.
W przyszłości jak czas pozwoli to zajmę się tym problemem.

Odpowiedz
Mi się tak działo jak miałem WŁĄCZONE "Oszczędzania danych" Androi'dowym Chrome (obok paska adresu, 3 pionowe kropki -> Ustawienie -> Oszczędzanie danych). Logowałem się normalnie, a jak wchodziłem w jakąkolwiek zakładkę, to wywalało do menu logowania. Sprawdź, może to będzie problem.

Mój problem natomiast wygląda inaczej. Od kilku dni, nie udaje się wysłać floty z telefonu. Wszystko chodzi poprawnie, skaczę po zakładkach, przechodzę do floty, wybieram co, ile, w jakim celu. Przechodzę dalej, wybieram prędkość, surowce, klikam wyślij i.... wraca do zakładki Flota, a wszystko stoi na planecie.
Odpowiedz
może dexu nie masz tyle Smile
Odpowiedz
ja korzystam z telefonu na Javie z Opery, nie bawię się w wysyłanie flot itp, tylko chowam sure, denerwuje mnie że strona jest mega duża niestety ;/, ale nie to jest problemem a to, że po kliknięciu "Załaduj wszystkie planety" z zakładce logistyki, ładuje się ,.. i nie może....
w końcu po jakiś 2-3minutach kończy się błędem serwera, odświeżam stronę, i wtedy dopiero ładnie zostaje wszystko do magazynów spakowane...
nie wiem czemu tak jest... Tongue

A i ogl jak kliknę powiększenie by mi przybliżyło dany fragment na ekranie, to np "Centrum Dowodzenia" jest nieco za długie i wychodzi poza ramkę...
wiec ogl przydała by się mini wersja gry Smile
Odpowiedz
(14-05-2015, 06:47)Lucek napisał(a): może dexu nie  masz  tyle  Smile

Paliwo nie było problemem Smile Właściwie to już sam nie wiem co nim było, bo problem się sam rozwiązał Big Grin
Odpowiedz