19-02-2015, 14:59
tez stracilam dzis kilka stateczkow z takiego powodu.. tak dziwne jest to ze boty atakuja tylko gdy jestes offline (skad wiedza?)czy maja przewage nad nami jako ze to gra system? czesto siedze online czemu one nie lataja (nigdy) jak siedze 
dzis 2 min po logowaniu i ani jednego skana.. mialam 49 raportow w tym 4 ataki miedzy 6:30-7:50. Wiem nocna produkcja moze byc zjechana jesli jej nie przypilnujesz ale dzis bot przylecial lotem kamikadze do mnie
zeby mi tylko przeleciec flote ?
heh
Drugim moim akurat problemem jest to ze niektorzy maja szpiegostwo duzo nizsze niz moje a w skanach nie pokazuje mi skad nadleciala sonda? o co kaman? hm
czekam az Optimus cos wiecej na ten temat napisze. chyba powinny byc takie zmiany w grze choc troche oglaszane? wiem ze chodzi o urozmaicenie gry gdyz nie ma duzej aktywnosci graczy
ale zaczyna sie robic sztuczna jatka tu

dzis 2 min po logowaniu i ani jednego skana.. mialam 49 raportow w tym 4 ataki miedzy 6:30-7:50. Wiem nocna produkcja moze byc zjechana jesli jej nie przypilnujesz ale dzis bot przylecial lotem kamikadze do mnie
zeby mi tylko przeleciec flote ?
hehDrugim moim akurat problemem jest to ze niektorzy maja szpiegostwo duzo nizsze niz moje a w skanach nie pokazuje mi skad nadleciala sonda? o co kaman? hm
czekam az Optimus cos wiecej na ten temat napisze. chyba powinny byc takie zmiany w grze choc troche oglaszane? wiem ze chodzi o urozmaicenie gry gdyz nie ma duzej aktywnosci graczy
ale zaczyna sie robic sztuczna jatka tu