no to widze ciekawie.. u mnie się zdarzyło tak pierwszy raz dzisiaj... jak wlazłem miałem widoczne tylko 3ataki, 2 które miały dolecieć w ciągu 5min około i doleciały, i jeden co miał dolecieć za około 20min, ale po 3-4min od zalogowania flota została zawrócona... co śmieszne była od różnych osób wiec nie wchodzi w grę to że osoba zawróciła flotę jak zobaczyła że poprzedni atak sie nie udał... a raportu szpiegowskiego chwile przed zalogowaniem ani po zalogowaniu, tak samo na chwile przed zawróceniem tej jednej floty nie dostałem. wiec ktoś sie wycofał nie widząc gdzie leci. no mnie własnie zastanawiało...
nie podejrzewałem botów a zwykłych farmerów ponieważ miałem troche sury nie schowanej....
ale niestety nie posiadam już tych raportów z szpiegowania i ataków bo stale czyszczę skrzynkę...
więc @Optimus czekamy na odpowiedź w tej sprawie....
i w tym czemu czas serwera gry jest na tyle nierówny... 4,5min
ps. i w ogóle po co te niby boty? żeby wygryzać graczy niszcząc ich flote i kradnąc surowce?
nie podejrzewałem botów a zwykłych farmerów ponieważ miałem troche sury nie schowanej....
ale niestety nie posiadam już tych raportów z szpiegowania i ataków bo stale czyszczę skrzynkę...
więc @Optimus czekamy na odpowiedź w tej sprawie....
i w tym czemu czas serwera gry jest na tyle nierówny... 4,5min

ps. i w ogóle po co te niby boty? żeby wygryzać graczy niszcząc ich flote i kradnąc surowce?