15-01-2015, 11:55
Mortis, tak wiem ze nieopłacalne, tego nie zakwestionowałem, lecz to ze mówiłeś ze powinno być sporo szybsze w budowie 
A do ciebie TAriel moge powiedzieć w ten sposób... skoro MegaTR jest tańszy w przeliczeniu i szybciej się buduje, zwróć uwage na jego niską prędkość
nie wiem jak ze spalaniem .
w każdym przypadku jest coś kosztem czegoś. 
*************************************************************************************
SUICIDE, to twoje porównanie do dysków można dokładniej porównać bo gramy tu i teraz jakiś czas, a nie kiedyś kilka lat.
najlprędzej budowanie floty i jej własciwości możesz porównac do budowy domu.
100m2 dom z 5robotnikami wybudujesz w 7dni.
jeśli już chcesz mieć większy, np 200m2 to wybudujesz w 14dni.
jeśli chcesz poprawić jakość i komfort to ten 200m2 wybudujesz w 18dni.
by czas trwał krócej potrzebujesz robotników xd nie?
i sie kłania fabryka robotów 
na większą rzecz potrzeba więcej czasu albo więcej fabryk.
jedynym problemem tu u nas to proporcjonalność czasu do wielkości xd choć ustawienie na MegaTR czasu budowy 100x(czas TR1000), było by rozśmieszające, xd ale wiadomo prędkością nie grzeszy xd wiec tu można uznać że gorsza siła robocza xd jakieś made in china xd
Oczywiście ten fragment jest tylko do śmiechu i porównania a nie do zastanawiania się nad nim
*******************************************************************************************
Jeśli kogoś uraziłem czymś w czasie konwersacji to z góry przepraszam

A do ciebie TAriel moge powiedzieć w ten sposób... skoro MegaTR jest tańszy w przeliczeniu i szybciej się buduje, zwróć uwage na jego niską prędkość
nie wiem jak ze spalaniem .
w każdym przypadku jest coś kosztem czegoś. 
*************************************************************************************
SUICIDE, to twoje porównanie do dysków można dokładniej porównać bo gramy tu i teraz jakiś czas, a nie kiedyś kilka lat.
najlprędzej budowanie floty i jej własciwości możesz porównac do budowy domu.
100m2 dom z 5robotnikami wybudujesz w 7dni.
jeśli już chcesz mieć większy, np 200m2 to wybudujesz w 14dni.
jeśli chcesz poprawić jakość i komfort to ten 200m2 wybudujesz w 18dni.
by czas trwał krócej potrzebujesz robotników xd nie?
i sie kłania fabryka robotów 
na większą rzecz potrzeba więcej czasu albo więcej fabryk.
jedynym problemem tu u nas to proporcjonalność czasu do wielkości xd choć ustawienie na MegaTR czasu budowy 100x(czas TR1000), było by rozśmieszające, xd ale wiadomo prędkością nie grzeszy xd wiec tu można uznać że gorsza siła robocza xd jakieś made in china xd
Oczywiście ten fragment jest tylko do śmiechu i porównania a nie do zastanawiania się nad nim
*******************************************************************************************
Jeśli kogoś uraziłem czymś w czasie konwersacji to z góry przepraszam