16-01-2015, 10:23
Po to sa rankingi, zeby byc w nich jak najwyzej, zeby byc jak najlepszym.. a tu powinno decydowac to, jaka aktywnoscia sie wykazujemy, mysleniem i szczesciem, ale to powinno byc wszystko wykonane osobiscie bez zadnego wsparcia....
Ja lecac farmic kogos tez nie mam pewnosci, ze go nie ma, ze sie uda, czy ze nie strace troche statkow.. Ot zycie. Albo sie uda albo nie. I nie bede popieral pomyslu automatyki bo dla mnie jest wypaczeniem gry. zawsze dawalem sobie rade bez tego.
A poza tym do tej pory tez wszyscy dawali sobie rade bez niej , a nagle dla niektorych jest potrzebna..
I na koniec dodam, ze jesli ktos pomysli to obejdzie sie bez automatyki
Ale to trzeba umiec myslec i poswiecic 10 - 20 minut przed wyjsciem do pracy
Ja lecac farmic kogos tez nie mam pewnosci, ze go nie ma, ze sie uda, czy ze nie strace troche statkow.. Ot zycie. Albo sie uda albo nie. I nie bede popieral pomyslu automatyki bo dla mnie jest wypaczeniem gry. zawsze dawalem sobie rade bez tego.
A poza tym do tej pory tez wszyscy dawali sobie rade bez niej , a nagle dla niektorych jest potrzebna..
I na koniec dodam, ze jesli ktos pomysli to obejdzie sie bez automatyki
Ale to trzeba umiec myslec i poswiecic 10 - 20 minut przed wyjsciem do pracy
Na słowa „Nie możesz” ciśnięte w twoim kierunku, odwróć się i odpowiedz „No to patrz”