16-01-2015, 21:28
Mortis, niestety musze ci powiedziec że mam młodszą siostre (13lat) i w szczególności przy matematyce wciąż jej pomagam. nie tylko jej, ale i niektórym znajomym nawet z niektórych zadań z zawodówki, mimo ze sam mam wykształcenie niepełne gimnazjalne bo sie uczyć nie chciałem(dziś bardzo żałuje). wiec wiem jaki poziom jest. W książkach piszą po prostu coraz mniej zrozumiale... i tyle. a trafiały się przypadki kompletnej bzdury... moze kwestia wydawnictwa... cóż...
SUICIDE, aż tak źle nie jest jak podałeś... choć w przypadkach miedzy 1-5 a 1-10osób ma takie problemy. niestety.
gdyby młodzież nie sięgała po alkohol i używki, zrozumiało że życie to nie jest zabawa, jak i nie traktowało komputera jako swojego boga do trybu nolife, to poziom ich wiedzy byłby nieporównywalnie większy.. ale cóż.
SUICIDE, aż tak źle nie jest jak podałeś... choć w przypadkach miedzy 1-5 a 1-10osób ma takie problemy. niestety.
gdyby młodzież nie sięgała po alkohol i używki, zrozumiało że życie to nie jest zabawa, jak i nie traktowało komputera jako swojego boga do trybu nolife, to poziom ich wiedzy byłby nieporównywalnie większy.. ale cóż.