Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Produkcja
ja jestem na nie, ponieważ jak zostało powiedziane nie bedzie czego farmić. a jak nie bedzie czego farmić to co sie stanie z grą?
każdy bedzie tylko siedział i sie nudził... bo jedyne surowce jakie zarobi to ze swoich fabryk.

a do tych który nie chcą być farmieni tak,(w kontekście by nie oddawać nawet ochłapów) niech logują sie co 30min do gry i tyle. Tongue
Odpowiedz
(13-01-2015, 10:14)MICKER napisał(a): ja jestem na nie, ponieważ jak zostało powiedziane nie bedzie czego farmić. a jak nie bedzie czego farmić to co sie stanie z grą?
każdy bedzie tylko siedział i sie nudził... bo jedyne surowce jakie zarobi to ze swoich fabryk.

a do tych który nie chcą być farmieni tak,(w kontekście by nie oddawać nawet ochłapów) niech logują sie co 30min do gry i tyle. Tongue

Ty naprawde masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, albo nie przeczytales wszystkiego co napisalem... Nie mam problemow z samym farmieniem bo jestem prawie caly czas... Chodzilo o to, zeby miec mozliwosc zablokowania produkcji przed samym atakiem. Tylko dlatego zeby byla opcja pozostawienia agresora z zerowym zyskiem ataku ( opcja dla siedzacych podczas ataku) Jasniej nie potrafie
Na słowa „Nie możesz” ciśnięte w twoim kierun­ku, od­wróć się i od­po­wiedz „No to patrz”
Odpowiedz
nie no dobrze przeczytałem, tyle że na początku powiedziałes ogólnie, a dopiero potem ze chwile przed atakiem. Smile
moim zdaniem coś takiego jest nie potrzebne bo sam możesz wbić do magazynów sure chwile przed atakiem, i ile ci agresor zarobi? 500tytanu, 400kwarcu i 200deuteru? niech biedak sobie to weźmie,.. chociaż tyle bedzie miał po nieudanym farmieniu Smile nie bądź egoistą (bez urazy) i daj się nacieszyć innym ze wgl coś przyfarmili Tongue
Odpowiedz
Mortis jest taki skąpy, że nie chce nawet złotówy dać Tongue
Odpowiedz
hahahah dokładnie xd
Odpowiedz
(14-01-2015, 21:26)SUICIDE napisał(a): Mortis jest taki skąpy, że nie chce nawet złotówy dać Tongue

No nic na to nie poradze Big Grin charakteru nie zmienisz, dlatego z batem nad robotnikami stoje zeby produkcja byla wieksza Big Grin
Na słowa „Nie możesz” ciśnięte w twoim kierun­ku, od­wróć się i od­po­wiedz „No to patrz”
Odpowiedz
To ja proponuje utworzyc zwiazki zawodowe i takich wyzyskiwaczy jak Mor(t)is karac wysokimi grzywnami Tongue
Odpowiedz
(15-01-2015, 05:34)Creatura napisał(a): To ja proponuje utworzyc zwiazki zawodowe i takich wyzyskiwaczy jak Mor(t)is karac wysokimi grzywnami Tongue

Wprowadzajcie zwiazki zawodowe na swoich planetach i niech wam zaczna strajkowac co drugi dzien... Ja wprowadzilem na swoich planetach komune Big Grin Jedyny dopuszczalny zwiazek to radziecki Big Grin
Odpowiedz
hahaha, dobra to niech bedzie na planecie rząd który bedzie pobierał od nas podatek w wysokości proporcjonalnej do ustalonych wcześniej progów wydawania. tj, im więcej wydajesz surowców, tym większy podatek płacisz xd hahaha.
i do tego straż graniczna lub urząd celniczy co bedzie wyłapywał co jakiś %osób.  osobe której bedzie konfiskowała nielegalne surowce.... od razu by nie było beda wprowadzane kary za wprowadzanie lewego towaru do obrotu xd hahaha.

Dobry czarny humor nie jest zły xd beka
Odpowiedz
co do produkcji z racji ze automatyka nie dziala przydalo by sie cos takiego na czas jak kogos nie ma... automatyka rozwiazywala problem ale jak jej nie ma to co robic? zwlaszcza jak sie nie ma neta w pracy? lub dostepu do niego?
Delta - kiedyś cię znajdę....
Odpowiedz

Skocz do: