Ankieta: Jaki preferujesz styl forum?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Bardzo jasny
0%
0 0%
Jasny
22.22%
4 22.22%
Średni
5.56%
1 5.56%
Ciemny
55.56%
10 55.56%
Bardzo ciemny
16.67%
3 16.67%
Razem 18 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Style forum
Właśnie załadowałem ciemniejszy styl na forum. To cos dla tych co chcą szanowac swoje zmęczone oczy Wink

Nowy styl nazywa się Carbon i możecie go ustawic w swoich profilach oraz na samym dole forum jest przełącznik stylów.

Jeśli macie jeszcze jakieś życzenia co do rodzajów stylów to podaje ankiete w której zagłosujcie na swój ulubiony rodzaj stylu.
A jeśli wasze życzenia odnośnie stylów są wyjątkowe i nie obejmuje ich ankieta to proszę o tym napomknąć w poście.

Odpowiedz
Dorzuciłem wam dwa nowe style. Ciekawym wydaje się Jamps - Blue Space
Jeśli zauważycie jakieś błędy w stylach oraz macie jakieś sugestie to pisać.

Odpowiedz
Dodaj tylko Optimus jeszcze loga do tych styli też i będzie fajnie Big Grin
Odpowiedz
Carbon dla mnie jest suuuper
Odpowiedz
za mało mroczny Tongue
Delta - kiedyś cię znajdę....
Odpowiedz
Dziś wrzuciłem nową skórkę na forum, na moje kaprawe oczy wydaje się nawet ładna z racji że ma użyte delikatne kolory.
Nowy styl nazywa się "Blue Elite"
Wkrótce powinienem dorzuć parę skórek w tematyce jasnej dla tych co oczekują własnie takich.

Odpowiedz
Ostatnio przerzucilem sie na Dark1.8.Co do Blue Elite to dla mnie jest zbyt mdle.Ale wiadomo,kazdy lubi to co lubi Smile
Odpowiedz
Doszedł nowy styl który nawet wygląda przejrzyście bez większych zmian w nim.
Nowy styl można znaleźć pod nazwą "Carbon for 1.8" nie mylić ze zwykłym Carbon gdyż oba znacznie się różnią.

Odpowiedz
Wlaczylem te Twoje Carbon for 1.8 i juz nie moge zmienic na inne. Nie mam tego rozszerzenia ze stylami a na profil wejsc nie moge Tongue
Na słowa „Nie możesz” ciśnięte w twoim kierun­ku, od­wróć się i od­po­wiedz „No to patrz”
Odpowiedz
Jak bede w domu to zerkne gdzie blad

Odpowiedz