Liczba postów: 146
Liczba wątków: 8
Reputacja:
2
Nick G1: MortisUMBRA
(13-01-2015, 10:14)MICKER napisał(a): ja jestem na nie, ponieważ jak zostało powiedziane nie bedzie czego farmić. a jak nie bedzie czego farmić to co sie stanie z grą?
każdy bedzie tylko siedział i sie nudził... bo jedyne surowce jakie zarobi to ze swoich fabryk.
a do tych który nie chcą być farmieni tak,(w kontekście by nie oddawać nawet ochłapów) niech logują sie co 30min do gry i tyle. 
Ty naprawde masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, albo nie przeczytales wszystkiego co napisalem... Nie mam problemow z samym farmieniem bo jestem prawie caly czas... Chodzilo o to, zeby miec mozliwosc zablokowania produkcji przed samym atakiem. Tylko dlatego zeby byla opcja pozostawienia agresora z zerowym zyskiem ataku ( opcja dla siedzacych podczas ataku) Jasniej nie potrafie
Na słowa „Nie możesz” ciśnięte w twoim kierunku, odwróć się i odpowiedz „No to patrz”
Reputacja:
2
(14-01-2015, 21:26)SUICIDE napisał(a): Mortis jest taki skąpy, że nie chce nawet złotówy dać 
No nic na to nie poradze

charakteru nie zmienisz, dlatego z batem nad robotnikami stoje zeby produkcja byla wieksza
Na słowa „Nie możesz” ciśnięte w twoim kierunku, odwróć się i odpowiedz „No to patrz”
Reputacja:
2
(15-01-2015, 05:34)Creatura napisał(a): To ja proponuje utworzyc zwiazki zawodowe i takich wyzyskiwaczy jak Mor(t)is karac wysokimi grzywnami 
Wprowadzajcie zwiazki zawodowe na swoich planetach i niech wam zaczna strajkowac co drugi dzien... Ja wprowadzilem na swoich planetach komune

Jedyny dopuszczalny zwiazek to radziecki
Liczba postów: 14
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Nick G1: Faust
co do produkcji z racji ze automatyka nie dziala przydalo by sie cos takiego na czas jak kogos nie ma... automatyka rozwiazywala problem ale jak jej nie ma to co robic? zwlaszcza jak sie nie ma neta w pracy? lub dostepu do niego?
Delta - kiedyś cię znajdę....