Liczba postów: 146
Liczba wątków: 8
Reputacja:
2
Nick G1: MortisUMBRA
Jezeli juz wszyscy tak widziwiaja z pomyslami to i ja mam

Skoro pozyczki to dlaczego nie wprowadzic mozliwosci handlu flota? Powiedzmy, ze mozna sie dozbroic kupujac do wielkosci 50% punktow wartosci floty najlepszego gracza...
Na słowa „Nie możesz” ciśnięte w twoim kierunku, odwróć się i odpowiedz „No to patrz”
Reputacja:
2
TAriel, ja mialem na mysli kupno floty a nie wypozyczanie :-P cos na zasadzie handlu surowcem, tylko, ze tu konkretnymi statkami, za cene ustalona przez sprzedającego
Na słowa „Nie możesz” ciśnięte w twoim kierunku, odwróć się i odpowiedz „No to patrz”
Reputacja:
2
10-01-2015, 14:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-01-2015, 14:26 przez MortisUMBRA.)
Optimus, mozna wprowadzic oba pomysly skoro sa dobre

Kazdy z nich ma Swoje plusy wiec czemu nie... A i gra bylaby ciekawsza dla osob majacych aspiracje do wojowania
Reputacja:
2
(10-01-2015, 14:29)SUICIDE napisał(a): Wypożyczenie floty też ciekawe coś na zasadzie najemników.
Powiedzmy że brakuje Tobie do jakiegoś ataku jakiś jednostek i płacisz za wynajem jakiś procent ich wartości od normalnego kupna.
Ale też żeby nie było sytuacji, że nikt nie będzie miał floty, tylko będą same wynajmy.
Bo wtedy nie sposób komuś strącić flotę.
Bo nikt jej nie posiada ;]
to zawsze mozna zrobic limit, ze np. mozna wypozyczac polowe wartosci punktowej floty...
Reputacja:
2
Wielkosc floty w sumie nie gra roli wg mnie a 50% chodzilo mi o to, ze ktos kto chce wynajac komus flote, ze moze wynajac max 50% swojej floty na czyjes uslugi...
A czas, mysle, ze na jedna bitwe, bez wzgledu na to czy lybly to atak czy obrona