Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kilka zmian
Dziś zostało wprowadzone kilka zmian w grze. oto lista tych zmian.

1. Zmiana danych w grze.
Z powodu brak posiadania mechanizmu jakim był Master Login to zostało udostępnione zmiany na waszych kontach takich danych jak: nick/hasło/płeć bezpośrednio w konfiguracji gry.
Przypominam przy tym że dla niektórych zmian zostały wprowadzone pewne ograniczenia. 

1. Nick 
    Może być zmieniany raz na 30 dni. Dla osób mających PP czas ten skraca się do połowy.Znaki jakie można używać w nicku to cyfry, litery małe i duże oraz jeden znak specjalny "-" tzw minus.Długość nicka musi być nie mniejsza jak 3 znaki oraz nie większa jak 20 znaków.
  2. Hasło
    Hasło może zawierać cyfry, litery małe i duże oraz znaki specjalne 
    Cytat:,.!-_%
    Długość hasło musi być nie mniejsza jak 5 znaków a nie większa jak 30 znaków.Pamiętajcie że wasze hasła są zakodowane i w przypadku ich zapomnienia nie da się ich odzyskać. W takim przypadku wymagane jest wygenerowanie nowego hasła.
2. Skróty formularza
Ta zmiana istniała już wcześniej jednakże została poprawiona. Od teraz wartości liczbowe wpisywane w takich formularzach jak magazyn/stacja handlowa/teleporter mogą być podawane za pomocą kodów.
Przykładowo wpisanie:
  1. 1k  = 1.000
  2. 1k23K =   100.023.000
  3. 1,234.567 = 1.234.567
Funkcja ta działa tylko dla osób posiadających PP

Odpowiedz
No i widze, ze zmienil sie tez wyglad rankingu :-) Teraz wyglada to przejrzysciej
Na słowa „Nie możesz” ciśnięte w twoim kierun­ku, od­wróć się i od­po­wiedz „No to patrz”
Odpowiedz
Ano. Wypada pochwalić wprowadzenie takich zacnych zmian Smile
[Obrazek: 208.png]
Odpowiedz
Teraz mnie sie to podba i ma rece i nogi Smile
Odpowiedz
Ja widzę małą usterkę w rankingu. Jak jestem w zakładce sojuszy i chce sortować wg ilości floty to wyrzuca mnie do rankingu graczy.
Odpowiedz
(13-01-2015, 15:25)Horuseidon napisał(a): Ja widzę małą usterkę w rankingu. Jak jestem w zakładce sojuszów i chce sortować wg ilości floty to wyrzuca mnie do rankingu graczy.

Zgadza sie, kazde sortowanie w zakladce sojuszy przerzuca do rankingu graczy
Na słowa „Nie możesz” ciśnięte w twoim kierun­ku, od­wróć się i od­po­wiedz „No to patrz”
Odpowiedz
Bardzo ładnie i przejrzyście. Big Grin
Odpowiedz
Błąd w rankingu odnośnie przechodzenia do innej strony przy sortowaniu został naprawiony.
Dodatkowo została dodana nowe TOP10 podliczające graczy którzy zebrali najwięcej złomów z orbity i tym samym mamy:
  1. Wojownicy - Gracze którzy najwięcej dokonali zniszczeń w walkach
  2. Farmerzy - Gracze którzy najwięcej zebrali surowców z grabieży
  3. Złomiarze - Gracze którzy najwięcej zebrali złomu z orbity

Jeśli według was brakuje jeszcze czegoś to śmiało czekamy na propozycje Smile
A obecne poprawki mamy nadzieje że przysporzą wam wiele radości Big Grin

Odpowiedz
(16-01-2015, 20:37)Optimus napisał(a): Błąd w rankingu odnośnie przechodzenia do innej strony przy sortowaniu został naprawiony.
Dodatkowo została dodana nowe TOP10 podliczające graczy którzy zebrali najwięcej złomów z orbity i tym samym mamy:

1. Wojownicy - Gracze którzy najwięcej dokonali zniszczeń w walkach
  2. Farmerzy - Gracze którzy najwięcej zebrali surowców z grabieży
  3. Złomiarze - Gracze którzy najwięcej zebrali złomu z orbity

Jeśli według was brakuje jeszcze czegoś to śmiało czekamy na propozycje Smile
A obecne poprawki mamy nadzieje że przysporzą wam wiele radości Big Grin

To ja poprosze jeszcze ranking aktywnosci i nagrody dla najlepszych dla motywacji Big Grin
Odpowiedz