Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kasowanie planet
Dzisiaj "wsiąkła" możliwość kasowania planet. Około godz. 9:00 można było a teraz nie.
[Obrazek: 208.png]
Odpowiedz
Hmmm... wlasnie sprawdzilem u siebie i u mnie dziala normalnie
Na słowa „Nie możesz” ciśnięte w twoim kierun­ku, od­wróć się i od­po­wiedz „No to patrz”
Odpowiedz
Grrrr... Masz te znaczki [x] w kolumnie "usuń"?
Odpowiedz
Kasowac mozna 1 planete co okreslony czas. Chyba 9h. Ale ze nie jestem w domu to nie moge potwierdzic tego czasu.

Odpowiedz
A chyba, że tak. Nie ukrywam, że strasznie mi to komplikuje sprawę. Może limit co 4h?
Odpowiedz
(14-01-2015, 15:10)TAriel napisał(a): Grrrr... Masz te znaczki [x] w kolumnie "usuń"?

Tak, mam...
Na słowa „Nie możesz” ciśnięte w twoim kierun­ku, od­wróć się i od­po­wiedz „No to patrz”
Odpowiedz
limit chyba jest co 12h nawet na usuwanie planety
Odpowiedz
A czym to jest podyktowane? Jakoś nie znajduję racjonalnego uzasadnienia Smile
Odpowiedz
(14-01-2015, 17:14)TAriel napisał(a): A czym to jest podyktowane? Jakoś nie znajduję racjonalnego uzasadnienia Smile

Master of Wklejka Big Grin
A tak na powaznie, to nie uzywam, ale w sumie tez nie rozumiem ograniczen takiego rodzaju. bez sensu
Odpowiedz
Bo albo byscie musieli wybic cala ludnosc na tych planetach,zeby je usunac,albo wszystkich transportowac na inne planety i bylo by przeludnienie i by sie zabijac zaczeli. Poprostu wzgledy humanitarne Big Grin
Odpowiedz