Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Handel systemowy
Z racji ciągłych braków surowców na rynkach handlowych oraz ciągłych próśb o doładowanie swoich stacji handlowych i z racji że jako administrator gry moje stacje powinny być puste aby nie zostać posądzonym o faworyzowanie graczy to umożliwiłem wam handlowanie ze specjalnym kontem systemowym.
Systemowe stacje handlowe będą regularnie co 2h doładowywane na max.
Cena handlu systemowego na chwile obecna to aktualna cena max dla danego surowca x1.5. 
Handel systemowy ma być alternatywą na brakujące surowce w handlu między graczami. Dodatkowo nie jest to konkurencja dla graczy dlatego też ceny musza być droższe.

I tak też informuje że moje stacje handlowe zostają wyłączone.

Odpowiedz
Optimus, powtorze Tobie to co juz powiedzialem. Zly pomysl. Jakie faworyzowanie? Przeciez kazdy mogl kupic, nie bylo wyjatkow. Poza ty, maxymalna ilosc jaka widze w handlu to 8 kk. Na co mi to? Osobiscie uwazam, ze to wstrzyma w tej chwili rozwoj wielu graczy i za wczesnie na taki ruch...
Na słowa „Nie możesz” ciśnięte w twoim kierun­ku, od­wróć się i od­po­wiedz „No to patrz”
Odpowiedz
Mortis, wpisz sobie inną sume i normal jest. niestety się nie wyświetla... jest ponad 99.999.999.999.999.999 chyba
Odpowiedz
To co posiada handel systemowy w sprzedaży jest nie ukazane na liście maksymalnych ofert. Zabieg ten ma nie odstraszać słabszych do wystawiania swoich ofert Wink

Odpowiedz
Rozumiem, ale mi chodzilo o to, ze 8kk to maksymalna oferta od gracza, wiec jak dla mnie za wczesnie wprowadziles to do gry... Trzeba bylo poczekac az wieksza liczba graczy porzadnie sie rozbuduje i beda handlowac sporymi ilosciami.. w tej chwili to smieszne ilosci, ktore mi do niczego sie nie przydadza.. Moze warto bylo zostawic tak jak bylo z ta roznica, ze w pierwszej kolejnosci trzebaby bylo kupic od gracza
Na słowa „Nie możesz” ciśnięte w twoim kierun­ku, od­wróć się i od­po­wiedz „No to patrz”
Odpowiedz
(31-01-2015, 18:25)MortisUMBRA napisał(a): Rozumiem, ale mi chodzilo o to, ze 8kk to maksymalna oferta od gracza, wiec jak dla mnie za wczesnie wprowadziles to do gry... Trzeba bylo poczekac az wieksza liczba graczy porzadnie sie rozbuduje i beda handlowac sporymi ilosciami.. w tej chwili to smieszne ilosci, ktore mi do niczego sie nie przydadza.. Moze warto bylo zostawic tak jak bylo z ta roznica, ze w pierwszej kolejnosci trzebaby bylo kupic od gracza
Widzisz sprawa wygląda tak że dopóki moje stacje handlowały to gracze nie wystawiali swoich dużych ofert bo po co skoro kupili coś z moich stacji?
Teraz jak ktoś będzie chciał to albo kupi coś drożej od Systemu albo jeśli będzie chciał zarobić to wystawi ofertę po cenie jaka mu pasuje Smile
Handel nigdy nie ożyje dopóki moje stacje działają Tongue

Odpowiedz
Ale po co budowac stacje handlowe jak jest wiele ciekawszych budynkow Big Grin
Odpowiedz
To może też zrobić tak że każdy będzie mógł sobie używać moją obronę w liczbie 9.999.999.999.999.999.999 plazmówek? Tongue

Odpowiedz
(31-01-2015, 18:33)Optimus napisał(a):
(31-01-2015, 18:25)MortisUMBRA napisał(a): Rozumiem, ale mi chodzilo o to, ze 8kk to maksymalna oferta od gracza, wiec jak dla mnie za wczesnie wprowadziles to do gry... Trzeba bylo poczekac az wieksza liczba graczy porzadnie sie rozbuduje i beda handlowac sporymi ilosciami.. w tej chwili to smieszne ilosci, ktore mi do niczego sie nie przydadza.. Moze warto bylo zostawic tak jak bylo z ta roznica, ze w pierwszej kolejnosci trzebaby bylo kupic od gracza
Widzisz sprawa wygląda tak że dopóki moje stacje handlowały to gracze nie wystawiali swoich dużych ofert bo po co skoro kupili coś z moich stacji?
Teraz jak ktoś będzie chciał to albo kupi coś drożej od Systemu albo jeśli będzie chciał zarobić to wystawi ofertę po cenie jaka mu pasuje Smile
Handel nigdy nie ożyje dopóki moje stacje działają Tongue

no tu gorzej bo trzeba bardzo rozbudować stacje handlową by obrót jakiś był... bo takie latanie jak to Mortis napisał jest bez sensu dla wyższych graczy.
Odpowiedz
Ale to nie niech ci z górnej półki gracze się tym przejmują skoro chcą się pozbyć dużych ilości zalegającej surki.
Prawa rynku są nieubłagane Wink

Odpowiedz

Skocz do: