Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Protest
Faust co do raportu oraz walki o którym piszesz to niestety ale bot miał tam na spokojnie flotę która pomieściła cały surowiec. I tak tez wykonał ruch widząc atak na siebie.

Nie myślcie że wasze spostrzeżenia co do botów nie są brane pod uwagę, bo są. Jednak żeby móc je wykorzystać to musza być sensowne i nie roszczeniowe typu że wam ktoś coś zaiwanił w agresywnej grze bojowej Wink
Zobaczcie że odkąd boty zaczęły was odwiedzać to praktycznie gala tak jakby ożyła a wraz z nią i to mizerne forum.
Idea botów jest taka że mają zastępować brakujący czynnik ludzki w tej grze. I maja się przy tym zachowywać oraz działać zgodnie z zasadami jakie obowiązują ludzi w tej grze.

Odpowiedz
gra ożyła? heh, skoro boty tyle kradną to wręcz przeciwnie... bo pewnie i tak upolować ich sie nie da... przecież są ciągle wiec nie problem im odeprzeć atak...
poza tym skoro gra dzieli się na spokojnych budowlańców, farmerów, oraz złomiarzy, to po co boty które zabierają wszystko tym 3 grupom osób?
mnie to osobiście irytuje że szukam ludzi na farme a tu pustki....
Odpowiedz
@MICKER ma racje. Coraz mniej farm jest przez boty. A co z tego, ze boty maja duzo surowca na planetach, skoro sfarmic je jest prawie niemozliwe. Jezeli maja nam zastapic ludzi to niech sie zachowuja jak i ludzie, ze czasem spia, zapomna, wypadek losowy Tongue
Z drugiej strony usuwanie botow to bylby blad. Moze Optimus "pogada" z nimi i beda lataly tylko z atakami a nie farmami, a same zaczna sie zachowywac bardziej po ludzku. Z taka aktywnoscia czlowiek nie ma szans, ale mysle, ze mozna osiagnac jakis komromis
Na słowa „Nie możesz” ciśnięte w twoim kierun­ku, od­wróć się i od­po­wiedz „No to patrz”
Odpowiedz
Witam.
To, że boty latają rozumiem. To, że próbują farmić rozumiem. Ale jak człowiek wstaje rano i widzi ponad 100 wiadomości to się ma prawo lekko zdenerwowac Big Grin Każdy atak po mniej więcej 5kk tytanu, 1kk kryształu i 0,5kk deuteru - ręce opadają. Żeby to był jeden człowiek/bot, to jeszcze umiem ogarnąć. Ziarnko do ziarnka. Ale każdy atak ktoś inny, inny sojusz itd. Toż to oczopląsu idzie dostać Big Grin

Jestem w rankingu gdzieś pod koniec TOP100. Chowam sure w nocy, atak kolo7-8 rano. Pytam się ile mi tego przez te kilka godzin przybyło. Aż taka posucha na gali? Żeby lecieć megateerką z panckami po te łącznie 7-8kk surowca? Na pustą planetę? Śmiechu warte.
Ale i tak muszę gorąco podziękować komuś, kto to zorganizował Smile Rzadko kiedy w życiu ktoś na mnie leci, a tu taka niespodzianka! Leci na mnie cala gala Big Grin Dowartościowałam się - na stare lata atrakcyjna się zrobiłam Big Grin

Inna sprawa z samymi atakami. Niezaprzeczalny fakt, zawracają bez skana. Jest to trochę po świńsku, bo skąd wiedział, ze już jestem online i tych paru kk sury nie zgarnie? Wiadomo - bot Smile I wg mnie tylko to jest do poprawy Big Grin

Pozdrawiam i życzę przyjemnej gry
Lara Smile
Odpowiedz
Wybacz moje zdziwienie ale nie wiedziałem, że boty mają MegaTR. Chyba, że znowu coś się zmieniło. Dzisiaj nie poszedł żaden atak na mnie a tak liczyłem, że w końcu jakiś bociak się zlituje i podleci do mnie. Zostawiłem surkę, flotę w małych ilościach porozrzucaną po wszystkich planetach i nic :/ Nawet jednego skana nie było.
No chyba, że boty wydają teraz zagrabione surowce śmiejąc się w kułak Big Grin
[Obrazek: 208.png]
Odpowiedz
Az sprawdzilam. Faktycznie chyle czola. TR-1000 Smile
Dzis lecialo ok. 01:30. Zawrocilo bez skana po zalogowaniu.
Odpowiedz
myślę, że Optimus trochę przesadził z ulepszaniem botów. Ok, niech sobie skanują i niech atakują, ale też wtedy, kiedy jesteśmy online. Ostatnio ataki na boty były bezowocne (przynajmniej moje), a mnie okradli jak byłam offline. Przez głowę też mi przeszła myśl, żeby opuścić tą grę jak logując się na konto zobaczyłam 65 wiadomości i atak na każdą planetę. To trochę psuje humor, tym bardziej, że wcześniej tego nie było. Normalni ludzie tak nie atakują.
Odpowiedz
Wznowie temat,bo te boty w takiej formie wciaz sa denerwujace.Niech leca do konca lub niech kazdy gracz ma prawo widziec kto jest on line,a nie tylko boty,ktore kradna jak ktos jest off a jak sie zaloguje,to zawracaja.Zwlaszcza,ze automatyka wciaz nie dziala tak jak powinna.
Odpowiedz

Skocz do: