Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Drakkar
Witam
Zglaszam jego problemy:
nie widac z niego mapy galaktyki
on sam nie ma obrazka wgranego
Odpowiedz
Dziś, jak tylko wrócę z pracy, postaram się temu zaradzić.

Odpowiedz
Tak w ogóle to ten drakkar to jakaś latająca kupa złomu Tongue , do niczego nie można go użyć bo trzeba kamieni a tych znowu nie można kupić i koło się zamyka Huh

Odpowiedz
hehe kamienie to ja mam ale na minusie Tongue
Odpowiedz
Do korzystania z SG-Drakkar nie są wymagane kamienie. Kamienie są potrzebne tylko w przypadku jak chcemy wzmocnić określone działanie stacji.
Obecnie stacje używajcie identycznie jak inne planety a z czasem postaram się naprawić poszczególne jej elementy.

Odpowiedz
Problem widoku mapy z poziomu stacji został naprawiony.
Niestety co do problemu z brakiem obrazka przy widoku planety to z przykrością informuje że gdzieś się nam zapodział ten obrazek i trwa jego poszukiwanie. Jednakże coś czuje że szybciej będzie jak takowy się maźnie pędzlem Wink

Odpowiedz
a Pytane czy drakar moze miec dodany bank rezerw skoro korzysta z mineralow?
Odpowiedz
Co do minerałów to ja myślałem nad tym aby całkowicie usunąć je z giełdy a zrobić tak aby jedynym sposobem ich uzyskania było by latanie po gali.
I tutaj mogły by się przysluzyc recyklery którym dodało by się misje typy "Eksploruj".
A podyktowane to jest zbyt mała ilością graczy aby giełda z minerałami dobrze dzialala.
Ale do tego trzeba by jakieś referendum zrobić bo to dosyć istotna zmiana w grze

Odpowiedz
a to nie spoko Smile
Odpowiedz
a mam jeszcze mala watpliwosc co do dzialania stacji radiolokacyjnej na drakar jak wchodze w mape galaktyki to nie pokazuje sie na ciemniejszy kolor obszar jej widocznosci jak na innych planetach wiec nie wiem czy dziala
Odpowiedz

Skocz do: