Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Drobny problem z wylogowaniem
Taka pewnie kosmetyka ale zgłoszę, że po kliknięciu wyloguj - wylogowuje ale otwiera się nowa karta (firefox).
Odpowiedz
tak samo jest na chrome i innych,... Smile
Odpowiedz
Dziękuję za zgłoszenie. Przyjrze się temu problemowi.

Odpowiedz
Witam
to moze ja dopisze ze mam problem z wylogowywaniem ogolnie podczas przechodzenia miedzy palnetami nie zawsze ale bardzo czesto mnie wylogowuje i musze sie logowac od nowa czasmi nawet dzieje sie tak ze zaloguje sie zrobie przejscie na inna planete i trach jestem wylgowany
Odpowiedz
Ja mam tak samo, podczas przechodzenia miedzy planetami i podczas wyboru czegos z menu czesto mnie wylogowuje ( czesto znaczy 6 do 10 razy dziennie)
Na słowa „Nie możesz” ciśnięte w twoim kierun­ku, od­wróć się i od­po­wiedz „No to patrz”
Odpowiedz
Dla sprecyzowania zapytam:
  1. Ile mija czasu średnio od logowania gdy was tak wyrzuca?
  2. Ile minęło czasu od ostatniego kliknięcia w grze?

Odpowiedz
(05-01-2015, 23:36)Optimus napisał(a): Dla sprecyzowania zapytam:

1. Ile mija czasu średnio od logowania gdy was tak wyrzuca?
  2. Ile minęło czasu od ostatniego kliknięcia w grze?

Jezeli chodzi o zalogowanie w grze to nie ma zasady, raz po godzinie, raz po dwoch, a czasem po paru minutach...
A jezeli chodzi o to ile minelo od ostatniego klikniecia to u mnie czasem jest tak, ze wysylam flote z planet i powiedzmy przy czwartej mnie wylogowuje, wiec miedzy kliknieciami jest ok sekundy...
Nie mowie o wylogowaniach po ok 30 minutach, tylko podczas gry
Na słowa „Nie możesz” ciśnięte w twoim kierun­ku, od­wróć się i od­po­wiedz „No to patrz”
Odpowiedz
generalnie to nie ma zasady potrafi mnie wylogowac zraz po zalogowanii i przejsciu na kolejna planete, a czasmi pozwala mi bez problemu grac ale czesciej wylogowuje
Odpowiedz
dobra to zaczyna mnie coraz bardziej irytowac non stop mnie wyrzuca z kazdej mozliwej przeglądarki nawet odrazu po zalogowaniu jak klinke przejscie miedzy planetami albo odnosnik do do budowy na inna planete..... oprócz urzadzenia mobilnego....z ktorego nie wyrzuca mnie wcale ale z telefonu to kiepsko sie gra Sad
Odpowiedz
(20-01-2015, 21:18)Bastek napisał(a): dobra to zaczyna mnie coraz bardziej irytowac non stop mnie wyrzuca z kazdej mozliwej przeglądarki nawet odrazu po zalogowaniu jak klinke przejscie miedzy planetami albo odnosnik do do budowy na inna planete.....  oprócz urzadzenia mobilnego....z ktorego nie wyrzuca mnie wcale ale z telefonu to kiepsko sie gra Sad

Bastek nie jestes sam, mam tak tez dosyc czesto....
Odpowiedz