Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Witam szanowne towarzystwo
Witam wszystkich graczy, nie sądziłem, że doczekam reaktywacji G1 Smile Miło tu być, nie wiem ile się tu utrzymam i czy czasu nie zbraknie ale zobaczymy. Życzę wszystkim obfitego farmienia i dużych złomowań Smile

gabriel, gadriel, joshua czy jak tam mnie kiedyś zwano Wink
Odpowiedz
Witamy ciebie również gabrielu Big Grin
Sam nie sądziłem że odpale grę, brak czasu skutecznie mnie od tego odciągał. Ale pomyslałem że a co tam, nawet jakby miała to być gala tylko dla starych wyjadaczy ot tak na niedzielne bitwy gdzieś w przerwach między piwem a kolejnym kęsem pizzy Wink

Odpowiedz
A IRC ruszy ? bo z gry linkuje do starej domeny.
Odpowiedz
aaaaaa i ja nie sadzilam ze kiedys jeszcze gdzies...... Smile)) przeciez to juz hmm... z 8 lat? Tongue witam wszystkich ponownie !!
Odpowiedz
No sporo latek temu Smile Pamiętam jak zaczynałem grać będąc rok w delegacji na Śląsku w Myszkowie. Grało z 8 chłopa z jednej podsieci. Trzeba było przekonać Deltę, że to serio 8 osób a nie jakieś wirtuale Smile
Odpowiedz
Irc ruszy. W sumie to IRC zawsze dzialal ale pod różnymi domenami Wink 
Tylko że chwilowo jeszcze go nie zintegrowałem z grą. Ale na weekend powinno sie już udać.

Odpowiedz
A to i ja się przywitam. Po latach z ogame, sp i se w końcu powróciłem do tej ostatniej Wink nie ukrywam, że od jakiegoś czasu szukałem przeglądarkowego cuda, żeby poczuć to samo, co lata temu, ale nic nie siadało. Aż tu nagle taki dziwny mail mi przyszedł. No i poszło.
Odpowiedz
Witam witam także wracam tu z radością Smile
[Obrazek: 324]
Odpowiedz
Borg...rozumiem że "resistance is futile" Smile ...trzeba inwestować w stocznie !
Odpowiedz
Koniecznie bez tego asymilacja nieunikniona Smile
[Obrazek: 324]
Odpowiedz

Skocz do: