Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Master Login
Photo 
Taki drobny szczegół w Menu konfiguracja.

[Obrazek: 24786796945107424844.png]

Acha i nie aktualizuje się obecność w sojuszu (jestem w takowym, a jest napisane bez sojuszu).
Odpowiedz
Jeśli chodzi o status bycia członkiem w sojuszu widoczny na rankingu to ranking aktualizuja sie cyklicznie co godzine

Co do informacji o Master Loginie to na razie musi tak pozostać gdyż wciąż zastanawiam się jak rozwiązać sensownie płatności (o ile jakieś w grze będą) oraz inne elementy gry które mogły by byc wspólne dla różnych galaktyk na tym samym koncie gracza.
Na pewno Master Loginu nie będzie bo według moich ostatnich doświadczeń stwierdzam że było to zbędne narzędzie wręcz zniechęcające ludzi do grania Sad

Odpowiedz
Nie chodzi o ranking tylko o napis obok miejsca na Avatar. Na pewno już ponad godzina minęła i nic się nie zmieniło.

Co do opłat - może bardziej gadżety nie wpływające na grę niż p2w?
Odpowiedz
A możesz pokazać screenem o które miejsce chodzi z tym sojuszem. Albo w której zakladce gry tak masz?

Co do płatności to też tak uważam że tylko gadzety ewentualnie umilające grę a nie ułatwiające w taki sposób że rankingu od razu widac kto ma kase a kto nie Undecided

Odpowiedz
Już mi wskoczyło logo noob. Dzisiaj ostro piję, bo mam urodziny, ale jutro wstawię Ci screena, bo może jest jakiś problem z odświeżaniem.
Odpowiedz

Skocz do: