![]() |
|
Witam szanowne towarzystwo - Wersja do druku +- Forum Space Elite (https://forum.space-elite.ovh) +-- Dział: SpamLandia (https://forum.space-elite.ovh/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: HydePark (https://forum.space-elite.ovh/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Witam szanowne towarzystwo (/showthread.php?tid=5) |
RE: Witam szanowne towarzystwo - michaltanor - 15-09-2015 Hej , mam na imię Michał, witam wszystkich serdecznie. Jestem studentem politologii szukającym możliwości spędzenia czasu na jakimś fajnym forum, postanowiłem dołączyć więc do Waszej społeczności. RE: Witam szanowne towarzystwo - karolhatel - 16-09-2015 Hej hej tutaj Karol również postanowiłem powiedzieć kilka słów na swój temat z racji tego że nikt mnie tutaj nie zna bo jestem nowy. Mam 16 lat i jestem jak to mówią ułożonym chłopcem ale to tylko pozory. Staram się korzystać z życia na tyle na ile mogę w granicach rozsądku. Podobno jestem poliglotą, nauka języków obcych przychodzi mi wyjątkowo łatwo. Jestem ogromnym fanem Nirwany i słucham ich ciągle. RE: Witam szanowne towarzystwo - robertgratek - 21-09-2015 Z racji tego, że wszyscy mówią tutaj kilka słów o sobie ja tez postanowiłem to zrobić. Jestem 19-latkiem lubiącym aktywnie spędzać czas , często wyjeżdżam w góry, a że mieszkam niedaleko nich nie jest to takie trudne. Zajmuje się wieloma ciekawymi rzeczami takimi jak biegi, kolarstwo. Tworzę też swoja muzykę ale to akurat czysto hobbistycznie. W wolnym czasie lubię też grać , nie ma to jak usiąść sobie przed kompem i trochę się odstresować przy dobrej gierce. RE: Witam szanowne towarzystwo - marekkoret - 23-09-2015 Dzień dobry nazywam się Marek i jak pozostali chciałem się przedstawić i przywitać. Mam 17 lat i jestem uczniem jeszcze, taki wiek. Nie lubię sportu, jak mało który facet ale niestety, na szczęście nie potrzebuje go bo dzięki dobrym genom wyglądam chyba dobrze. Uwielbiam za to spędzać czas przed filmami, jestem filmomaniakiem jak mówi moja mama. Od bardzo starych po aktualnie wydawane, uwielbiam wszystkie. RE: Witam szanowne towarzystwo - grzegorzrojek - 25-09-2015 Grzegorz nazywam się , mam 18 lat. Postanowiłem sobie spędzić trochę czasu na tym forum, mam nadzieje , że sympatycznie tutaj minie mi czas. Jak już wspomniałem mam 18 lat i jestem nastolatkiem lubiącym nowinki zarówno techniczne jak i nowinki wśród gier, trochę czasu spędzam przed kompem ale wszystko w granicach zdrowego rozsądku. Pozdrawiam. RE: Witam szanowne towarzystwo - bartekczeron - 15-10-2015 Witajcie ludziska jestem Bartek. Mam 17 lat I jestem tutaj totalnie nowy I jeszcze trochę nie ogarnięty. Nie będę się rozpisywał na swój temat bo nie za bardzo jest o czym. Powiem tylko, że jeszcze się ucze, niestety a wolny czas spedzam grając w kosza. Pozdrawiam wszystkich I do usłyszenia. RE: Witam szanowne towarzystwo - adamgrotek - 19-10-2015 Hej z tej strony Adam. Mam 18 lat . Krótko o mnie : Uważam się za człowieka o pogodnym usposobieniu. Niestety są momenty kiedy włada mną nieśmiałość Lubię towarzystwo ludzi i zwierząt. Staram się być koleżeński i lojalny. Uwielbiam gry dlatego wiele swojego wolnego czasu spędzam przed komputerem. Pozdrawiam. RE: Witam szanowne towarzystwo - mateuszfrag - 21-10-2015 Hejka tu Mateusz dla znajomych Mati. Mam 17 lat i wreszcie postanowiłem dołaczyc do tego forum. Głównie z racji poznania nowych interesujacych ludzi z pasjami takimi jak moje. Interesuje się wieloma rzeczami, cięszko zaznaczyć czym konkretnie. Pozdrawiam i zapraszam do rozmowy. RE: Witam szanowne towarzystwo - fabianrojet - 23-10-2015 Joł joł tu Fabian. Mam 18 lat i jestem całkowitym laikiem u Was dlatego postanowiłem trochę sie Wam dać poznać. Jestem kapitanem drużyny piłkarskiej ale spoko nie uważam się za super doświadczonego w tej dziedzinie, ciągle się uczę ale traktuje to bardziej jak hobby. Lubię grać w gry wszelakiego rodzaju ale również hobbistycznie. To tak z grubsza o mnie. Pozdrawiam. RE: Witam szanowne towarzystwo - adrianberni - 26-10-2015 Witam serdecznie wszystkich stałych użytkowników forum. Jestem nowy i mam na imię Adrian. Mam 18 lat i jestem fanem dobrych gier, co prawdą czasem za bardzo mnie wciągają ale walczę z tym by nie popaść w przesadę. |