31-12-2014, 12:53
Gdybym miał podejmować decyzję byłoby to na pewno bardzo trudne.
Ja grałem w seetlersy na te kolejkowanie i szczerze to nie podobało mi się to.
Chociażby z takiego punktu widzenia.
-Byłem bardzo mało aktywnym graczem.
*wchodziłem raz dziennie żeby zgromadziło się dużo zasobów na budowę i ustawiałem harmonogram budowy, po czym wychodziłem z gry.
Nad wojskiem kompletnie się nie skupiałem ponieważ przy tak wygodnym kolejkowaniu nie zależało mi na szybkiej rozbudowie po przez łupienie, tylko na rozbudowie kopalń i całej gospodarki. No i też nie chciałem żeby moje wojsko w jakiś sposób przyciągało przeciwnika.
Jestem przekonany jeśli dojdzie kolejkowanie, że bd robił w taki sam sposób.
Wejdę 1-2 razy dziennie
-Schowam sałatę do magazynów jeśli będzie brakować na to co potrzebuję, a jak już uzbieram odpowiednią ilość to poustalam sobie co ma się budować.
-Floty nie będę budować żeby nie przyciągała agresora który tylko czeka na zamieszczenia na forum jakiegoś ciekawego raportu.
Tak, że nie będę ani farmą dla agresora ani zdobyczą.
Gra zamieni się w SIM CITY (budowanie budyneczków)
Teraz w weekend miałem sporo aktywności nawet w nocy bo synek nie dał pospać.
Przy kolejkowaniu zastanawia mnie do ilu procent ona spadnie. do 1%?
Ja grałem w seetlersy na te kolejkowanie i szczerze to nie podobało mi się to.
Chociażby z takiego punktu widzenia.
-Byłem bardzo mało aktywnym graczem.
*wchodziłem raz dziennie żeby zgromadziło się dużo zasobów na budowę i ustawiałem harmonogram budowy, po czym wychodziłem z gry.
Nad wojskiem kompletnie się nie skupiałem ponieważ przy tak wygodnym kolejkowaniu nie zależało mi na szybkiej rozbudowie po przez łupienie, tylko na rozbudowie kopalń i całej gospodarki. No i też nie chciałem żeby moje wojsko w jakiś sposób przyciągało przeciwnika.
Jestem przekonany jeśli dojdzie kolejkowanie, że bd robił w taki sam sposób.
Wejdę 1-2 razy dziennie
-Schowam sałatę do magazynów jeśli będzie brakować na to co potrzebuję, a jak już uzbieram odpowiednią ilość to poustalam sobie co ma się budować.
-Floty nie będę budować żeby nie przyciągała agresora który tylko czeka na zamieszczenia na forum jakiegoś ciekawego raportu.
Tak, że nie będę ani farmą dla agresora ani zdobyczą.
Gra zamieni się w SIM CITY (budowanie budyneczków)
Teraz w weekend miałem sporo aktywności nawet w nocy bo synek nie dał pospać.
Przy kolejkowaniu zastanawia mnie do ilu procent ona spadnie. do 1%?