Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szpieg galaktyczny
Czyli
30pkt za 30dni premium, ale za podejrzenie gracza odejmuje -1 ?
10 takich graczy i już -10pkt. W sumie ciekawe, ale żeby nie zmieniało to faktu by nie podawało wszystkich planet.
Odpowiedz
dokladnie powiedzmy bez głownej bo gracz traci dodatkowo pp i to jego dezycja czy chce wiedziec odrazu gdzie sa planety innego gracza i czy jest gotowy za to troszke pp oddac Smile
Odpowiedz
Moim zdaniem a dużo planet widocznych... nie będzie jak się schować przed wami.
Nie będzie sensu przenosić planet.
Odpowiedz
moze tez cos ze po przeniesieniu plantey nie bedzie widoczna przez jakis czas aby wlasnie oplacoalo sie zmieniac jej polozenie co jakis czas
Odpowiedz
No to już jest jakimś lepszym rozwiązaniem.
Chociaż lepiej było kiedyś. Bo tego nie było i się szukało samemu."Pisało na kartkach"
Odpowiedz
ja tez mysle, ze ten caly szpieg galaktyczny jest o kant...... kiedys przegladalo sie gale i sie szukalo samemu i nikt nie marudzil. Teraz wszystko jak na tacy. bez sensu..
A dla tych co protestuja bo wykupili PP.. OK, zostawc szpiega powiedzmy na okres jeszcze miesiaca, z wczesniejsza zapowiedzia o jego likwidacji i po miesiacu wylaczyc to...
Na słowa „Nie możesz” ciśnięte w twoim kierun­ku, od­wróć się i od­po­wiedz „No to patrz”
Odpowiedz
(11-01-2015, 11:01)SUICIDE napisał(a): Czyli
30pkt za 30dni premium, ale za podejrzenie gracza odejmuje -1 ?
10 takich graczy i już -10pkt. W sumie ciekawe, ale żeby nie zmieniało to faktu by nie podawało wszystkich planet.

Ja akurat sie nie zgodze z takim rozwiazaniem,bo bedzie podzial na bogatszych i biedniejszych,wiec zrobi sie jak na ogeju
Odpowiedz
To akurat nie mój pomysł tylko zapytanie było. Czy dobrze rozumuję Mortisa.
Jakieś ciekawe to jest jeśli już miałby być ten szpieg. To niech będzie trudno dostępny.
A nie za 6zł miesięcznie wraz z innymi narzędziami. I niech nie podaje wszystkich planet.
Odpowiedz
(11-01-2015, 12:28)SUICIDE napisał(a): To akurat nie mój pomysł tylko zapytanie było. Czy dobrze rozumuję Mortisa.
Jakieś ciekawe to jest jeśli już miałby być ten szpieg. To niech będzie trudno dostępny.
A nie za 6zł miesięcznie wraz z innymi narzędziami. I niech nie podaje wszystkich planet.

Ja sie zgadzam z Creatura, ze wnoszenie dodatkowych oplat spowoduje podzial na rownych i rowniejszych...
Mi chodzilo o to, zeby oglosic z 30-to dniowym wyprzedzeniem usuniecia szpiega, zeby juz nikt nie kupowal PP tylko z ta mysla ( bo tak niektorzy robili) i poprostu zrezygnowac z tego...
Sojusze i osoby aktywne moga tak jak kiedys przegladac gale recznie Smile
Na słowa „Nie możesz” ciśnięte w twoim kierun­ku, od­wróć się i od­po­wiedz „No to patrz”
Odpowiedz
Idżmy dalej,niech pobiera punkty premium za każdorazowe odpalenie przeglądarki na stronie http://space-elite.com/.......
[Obrazek: 324]
Odpowiedz

Skocz do: