Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Witam szanowne towarzystwo
Tutaj Tomek nowy użytkownik. Podejrzewam, że tutaj wszyscy sie przedstawiają więc ja tez to uczynie. Nie rozpisując sie mogę stwierdzić, że jestem sympatycznym I miłym chłopakiem lubiącym dobra zabawę.
Odpowiedz
Henio z tej strony. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów nowych jak I starych. Nie będę się rozpisywał, powiem tylko, że mam 18 lat , jeszcze się uczę i lubię w wolnym czasie grac w kosza.
Odpowiedz
Cześć, mam na imię Adam i chce się przedstawić. Jestem miłym i spokojnym chłopakiem, lubię spędzać czas przed komputerem ale uprawiam tez dużo sportu. Jeszcze się uczę więc mam dużo wolnego czasu , który mogę sobie rozplanować na jedno i drugie. Pozdrawiam wszystkich.
Odpowiedz
Witajcie tu Samuel 17letni uczeń liceum. Uwielbiam aktywny tryb życia to pewnie dlatego, ze nie potrafię usiedzieć w miejscu, ale to chyba nie takie złe. Mam nadzieje na miłe przyjęcie z Waszej strony na tym forum.
Odpowiedz
Hej tu Jurek, mam 19 lat i postanowiłem do was dołączyć. Jestem młodym i sympatycznym chłopakiem. Lubie nowości, dltego często robię rzeczy po raz pierwszy jak np. uprawianie ekstremalnych sportów.
Odpowiedz
Witam, witam Was wszystkich. Nazywam się Andrzej. Jestem osoba lubiacą intensywne życie, dlatego bardzo często wyjeżdzam. Swoje wakacje odbywam kilka razy w roku i to jest najfajniejsze. Pozdrawiam.
Odpowiedz
Wszyscy sie przedstawiają tutaj więc z racji faktu, że jestem nowy to tez postanowiłem małe co nieco o sobie wspomnieć. Jestem Gucio , wszyscy tak do mnie mówią. Jestem dośc leniwym nastolatkiem, nie lubie sportu , wole spedzać czas na grach ale komputerowych. Mam nadzieje na poznanie tutaj ciekawych , fajnych ludzi.
Odpowiedz
Dzień dobry wszystkim mam na imię Daniel i jestem tutaj totalnym nowicjuszem. Chciałem dołączyć do grona ludzi mających takie same pasje jak ja. Wiadomo, że dogadam się bez komplikacji. Lubię leniuchować, niestety muszę jeszcze chodzić do szkoły co jest niemiłym przymusem życiowym, ale już niedługo się to skończy.
Odpowiedz
Witam, jestem Mirek. Mam nadzieję, że uda mi się tu znaleźć osoby o podobnych zainteresowaniach.
Odpowiedz
Siemka! Jestem Max i chciałem sie przywitać z forumowiczami, pozdrawiam Suwałki!
Odpowiedz

Skocz do: