Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brak możliwości budowy
Exclamation 
Co się dzieję z grą ??????????????????????? Blush Blush Blush Blush
Odpowiedz
(10-09-2015, 20:52)pepek68 napisał(a): Co się dzieję z grą ??????????????????????? Blush  Blush  Blush  Blush

Nie oddałeś kasy więc nie możesz budować ;]

Swoją drogą, wiem że nas malutko i zerkać tu nie warto ale Opti mógłby raz na 24h rzucić okiem chociaż na forum czy ktoś błędu jakiegoś nie zgłosił...
Odpowiedz
(11-09-2015, 10:18)andrut82 napisał(a):
(10-09-2015, 20:52)pepek68 napisał(a): Co się dzieję z grą ??????????????????????? Blush  Blush  Blush  Blush

Swoją drogą, wiem że nas malutko i zerkać tu nie warto ale Opti mógłby raz na 24h rzucić okiem chociaż na forum czy ktoś błędu jakiegoś nie zgłosił...

słuchajcie... nieobecność optimusa nie jest kwestią olania nas, a kwestią tego ze przebywa w miejscu o ograniczonym dostępie do internetu... (czy zasięgu?) wcześniej coś mówił...
swoją drogą co racja to racja, bo mógłby co jakiś czas za lukać czy jest wszystko ok. no ale niestety... ;/

(i widzę że przez noc mnie nie było a już kupę spamu Big Grin uhuhu ide czyścić )
ps. był już ten temat i można było w nim dopisać ale ok Smile
http://forum.space-elite.com/showthread.php?tid=246
(11-09-2015, 08:41)Lucek napisał(a): cos sie zjebalo bo ze stoczni nie wychodza statki --:--:--

Już temat utworzony wiec przenoszę, błąd nie tylko na stoczni ale i na budynkach i pewnie na badaniach.
Odpowiedz
To gdzie on jest? W Etopii ?? Czy moze na biegunie??
Odpowiedz
(11-09-2015, 11:05)MICKER napisał(a):
(11-09-2015, 10:18)andrut82 napisał(a):

słuchajcie... nieobecność optimusa nie jest kwestią olania nas, a kwestią tego ze przebywa w miejscu o ograniczonym dostępie do internetu... (czy zasięgu?) wcześniej coś mówił...
swoją drogą co racja to racja, bo mógłby co jakiś czas za lukać czy jest wszystko ok. no ale niestety... ;/

(11-09-2015, 08:41)Lucek napisał(a): cos sie zjebalo bo ze stoczni nie wychodza statki --:--:--

Już temat utworzony wiec przenoszę, błąd nie tylko na stoczni ale i na budynkach i pewnie na badaniach.

No coś często (czyli jak do tej pory zawsze) Opti jest w miejscu o ograniczonym dostępie do internetu Wink
Odpowiedz
a może ma ktos do niego nr tele zeby go poinformować o zaistnialej sytuacji wtedy może postara się szybciej sprobowac cos naprawic
Odpowiedz
(12-09-2015, 10:34)Lucek napisał(a): a może ma ktos do niego nr tele zeby go poinformować o zaistnialej sytuacji wtedy może postara się szybciej sprobowac cos naprawic

ja níestety nie mam namiaru. Napísalem z tym do chinczyka ale on robi tu raczej tylko za tło :/
Odpowiedz
żenada
Odpowiedz
Wybaczcie za moją opieszałość ale praca mnie przytłacza.
Z chęcią bym poszukał jakiś zastępców do utrzymywania maszynki gry w stanie bez awaryjnym, ale kto by ogarnął te trybiki i wiedział którą wajchą w jaka stronę ma kręcić? ;/

Co do problemu to już został naprawiony.
Więcej informacji co do przyczyny awarii macie w tym temacie http://forum.space-elite.com/showthread.php?tid=524

Odpowiedz