12-12-2014, 00:01
Najlepszy prezent na święta
|
Witam szanowne towarzystwo
|
|
12-12-2014, 10:20
To i ja się przywitam
Witam po tych kilku latach nieobecności
14-12-2014, 13:35
Nie tak dawno wspominaliśmy z kumplem w pracy taką fajną przeglądarkową grę w którą zagrywaliśmy się i stwierdziliśmy że fajnie by było jakby wróciła. Małe marzenie a jednak się spełniło, szkoda że to nie działa na zasadzie "chciałbym być bogaty"
Pozdrawiam i miłej gry życzę
15-12-2014, 00:07
Ja również witam
Dawne to czasy były, jak grałem z Wami w SP, a potem w SE. Z czasem wszystko się troszkę pogmatwało, na granie czasu nie było i tak jakoś wyszło. Teraz mam nadzieje SE znów wróci do czasów świetności i znów będzie stara, zgrana ekipa. Pozdrawia Courage, taka jedna "MENDA" którą może niektórzy jeszcze pamiętają
15-12-2014, 06:04
To widzę, że jest już conajmniej 3 z sp
Ja tylko tak gwoli tradycji napiszę "pal gumę Wara"
15-12-2014, 07:54
Ja również witam po Latach.. a jest co do wspominania czasy były jak grałem z Wami w SP na Polskich i Niemieckich stronach jako zly Admin na Polskiej stronie co duzo Stresu z Kefallos mial :-) , a potem w SE jako normalny Gracz pykalem spokojnie . To byly dobre czasy z Chinczykiem i Deltom na Teamspek nocki spendzilem 10 Litrow Kawy i duzo straconych nerwow bo zawsze jakies blendy na SP byli :-)..... no ale teraz mysle mam malo czasu ale od czasu do czasu sie kliknie jakoms Mine i wybuduje Laboratorium :-).... no to mala zabawa
15-12-2014, 09:20
A tak się zastanawiałem, czy ten Turbo, to Turbo z sp.
Guten Tag Turbo. Freue ich dass du spielst hier mit uns. Aber keine Sympathie oder Vorlieben. Das ist ein Krieg!
15-12-2014, 09:27
Witam po dosc dlugiej przerwie
15-12-2014, 11:08
@ nihillogin die Antwort bekommst du später zu sehen :-) ja tam mam malo czasu , nie tak jak kiedys jak Studiowalem to byl czas teraz Praca i Rodzina to tylko Miny klikac czeba :-)
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|