Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Witam szanowne towarzystwo
Najlepszy prezent na święta Big Grin
Odpowiedz
To i ja się przywitam Smile Witam po tych kilku latach nieobecności Big Grin
Odpowiedz
jak wszyscy to i ja Tongue witam. i życzę miłej gry Smile
Odpowiedz
Nie tak dawno wspominaliśmy z kumplem w pracy taką fajną przeglądarkową grę w którą zagrywaliśmy się i stwierdziliśmy że fajnie by było jakby wróciła. Małe marzenie a jednak się spełniło, szkoda że to nie działa na zasadzie "chciałbym być bogaty" Wink Pozdrawiam i miłej gry życzę Smile
[Obrazek: f2logo2dwp]
Odpowiedz
Ja również witam Smile Dawne to czasy były, jak grałem z Wami w SP, a potem w SE. Z czasem wszystko się troszkę pogmatwało, na granie czasu nie było i tak jakoś wyszło.
Teraz mam nadzieje SE znów wróci do czasów świetności i znów będzie stara, zgrana ekipa.

Pozdrawia Courage, taka jedna "MENDA" którą może niektórzy jeszcze pamiętają Tongue
Odpowiedz
To widzę, że jest już conajmniej 3 z sp Wink

Ja tylko tak gwoli tradycji napiszę "pal gumę Wara"
Odpowiedz
Ja również witam po Latach.. a jest co do wspominania czasy były jak grałem z Wami w SP na Polskich i Niemieckich stronach jako zly Admin na Polskiej stronie co duzo Stresu z Kefallos mial :-) , a potem w SE jako normalny Gracz pykalem spokojnie . To byly dobre czasy z Chinczykiem i Deltom na Teamspek nocki spendzilem 10 Litrow Kawy i duzo straconych nerwow bo zawsze jakies blendy na SP byli :-)..... no ale teraz mysle mam malo czasu ale od czasu do czasu sie kliknie jakoms Mine i wybuduje Laboratorium :-).... no to mala zabawa
Odpowiedz
A tak się zastanawiałem, czy ten Turbo, to Turbo z sp.

Guten Tag Turbo. Freue ich dass du spielst hier mit uns. Aber keine Sympathie oder Vorlieben. Das ist ein Krieg! Wink
Odpowiedz
Witam po dosc dlugiej przerwie Smile
Odpowiedz
@ nihillogin die Antwort bekommst du später zu sehen :-) ja tam mam malo czasu , nie tak jak kiedys jak Studiowalem to byl czas teraz Praca i Rodzina to tylko Miny klikac czeba :-)
Odpowiedz

Skocz do: