Liczba postów: 146
Liczba wątków: 8
Reputacja:
2
Nick G1: MortisUMBRA
(25-01-2015, 14:31)SUICIDE napisał(a): Dłużej powiadasz?
Jak Ty byłeś w top 20 to ja byłem na 90 którymś miejscu. A że znam tą grę z przed kilku laty to szybko wbiłem na 32miejsce.
I nie mów mi o użalaniu się bo tak nie jest.
Po to jest forum by zgłaszać wszystkie niedogodności.
To że Ktoś napisał tą grę i ustalił jakieś ceny nie znaczy że zrobił to w pełni idealnie od A-Z.
Pewne rzeczy wymagają dyskusji.
A tym bardziej to że wprowadza się jakiegoś szpiega który na bezczelnego podaje moje jak i innych graczy współrzedne to jeszcze nie ma jak przed tym uciekać.
Najwyzej gram 3 dni dluzej od Ciebie, bynajmniej najstarszy Twoj post na forum jest 3 dni po zalozeniu mojego konta, wiec ciezko powiedziec ile wczesniej zalozyles konto... Masz wiec 3 dni by mnie dogonic

A co do szpiega powtarzam, masz zdecydowanie racje, jest zbedny i dziala na korzysc dluzej grajacych a to nie jest uczciwe...
Na słowa „Nie możesz” ciśnięte w twoim kierunku, odwróć się i odpowiedz „No to patrz”
Reputacja:
2
(25-01-2015, 14:54)SUICIDE napisał(a): skoro mnie popierasz to walcz o to by go wyłączyć albo ułatwić Nam i innym słabszym obronę
juz byl taki temat i tam tez bylem za wylaczeniem calkowitym szpiega... ale pozostalo to bez odzewu niestety... ludzie sa zbyt leniwi, zeby przegladac recznie galaktyke, a szkoda...
Na słowa „Nie możesz” ciśnięte w twoim kierunku, odwróć się i odpowiedz „No to patrz”
Reputacja:
2
No to juz jest nas wiecej za usunieciem szpiega, wiec moze jakas sonda na ten temat?
Liczba postów: 14
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Nick G1: Faust
(25-01-2015, 20:07)MortisUMBRA napisał(a): No to juz jest nas wiecej za usunieciem szpiega, wiec moze jakas sonda na ten temat?
A ja proponuje wywalic dzial w calosci i cofnac gre do czasow z przed 5 lat jak was tak raza nowosci, do szpiega byla propozycja by byl tylko w pp oraz mial miec ogranicznik ilosci uzycia na dobe wiec wasze marudzenie mija sie z celem skoro maja byc ograniczenia w uzytkowaniu....
Naped planetarny mial zawsze takie wartosci i nigdy nie bylo z tym problemu dla nikogo az tu nagle sie zrobil bo komus sie fs-a nie chce zrobic lub zwiac z flota/surka? to nie budujcie nic.
i tak dla rownowagi bo co chwila zarzucacie pytaniami o dzialanie czegos, jest bodajze 2 programistow siedzacych nad ta gra ktorzy maja tez swoja prace w realu, przystopujcie troche z zadaniami i pomyslcie ze ci ludzi nie siedza tylko i nic nie robia. Bo niestety ale patrzac na wasze wypowiedzi macie tysiace propozycji i wymagania jak by tu cala armia ludzi pracowala nad tym.
na spokojnie po koleji, najwazniejsze rzeczy sa robione i trzeba poczekac, w zyciu tez nie macie wszystkiego na juz bo chcecie.
Delta - kiedyś cię znajdę....