Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cena Napędu Planetarnego
Dłużej powiadasz?
Jak Ty byłeś w top 20 to ja byłem na 90 którymś miejscu. A że znam tą grę z przed kilku laty to szybko wbiłem na 32miejsce.
I nie mów mi o użalaniu się bo tak nie jest.
Po to jest forum by zgłaszać wszystkie niedogodności.
To że Ktoś napisał tą grę i ustalił jakieś ceny nie znaczy że zrobił to w pełni idealnie od A-Z.
Pewne rzeczy wymagają dyskusji.
A tym bardziej to że wprowadza się jakiegoś szpiega który na bezczelnego podaje moje jak i innych graczy współrzedne to jeszcze nie ma jak przed tym uciekać.
(25-01-2015, 14:31)SUICIDE napisał(a): Dłużej powiadasz?
Jak Ty byłeś w top 20 to ja byłem na 90 którymś miejscu. A że znam tą grę z przed kilku laty to szybko wbiłem na 32miejsce.
I nie mów mi o użalaniu się bo tak nie jest.
Po to jest forum by zgłaszać wszystkie niedogodności.
To że Ktoś napisał tą grę i ustalił jakieś ceny nie znaczy że zrobił to w pełni idealnie od A-Z.
Pewne rzeczy wymagają dyskusji.
A tym bardziej to że wprowadza się jakiegoś szpiega który na bezczelnego podaje moje jak i innych graczy współrzedne to jeszcze nie ma jak przed tym uciekać.

Najwyzej gram 3 dni dluzej od Ciebie, bynajmniej najstarszy Twoj post na forum jest 3 dni po zalozeniu mojego konta, wiec ciezko powiedziec ile wczesniej zalozyles konto... Masz wiec 3 dni by mnie dogonic Tongue
A co do szpiega powtarzam, masz zdecydowanie racje, jest zbedny i dziala na korzysc dluzej grajacych a to nie jest uczciwe...
Na słowa „Nie możesz” ciśnięte w twoim kierun­ku, od­wróć się i od­po­wiedz „No to patrz”
skoro mnie popierasz to walcz o to by go wyłączyć albo ułatwić Nam i innym słabszym obronę
(25-01-2015, 14:54)SUICIDE napisał(a): skoro mnie popierasz to walcz o to by go wyłączyć albo ułatwić Nam i innym słabszym obronę

juz byl taki temat i tam tez bylem za wylaczeniem calkowitym szpiega... ale pozostalo to bez odzewu niestety... ludzie sa zbyt leniwi, zeby przegladac recznie galaktyke, a szkoda...
Na słowa „Nie możesz” ciśnięte w twoim kierun­ku, od­wróć się i od­po­wiedz „No to patrz”
Ja bym spojrzał troszkę inaczej.
Co obecnie gra oferuje obrońcy w czasie ataku?
1. magazyny
2. teleportery
3. stacje handlowe
4. zadanie badania i zwrot całego surowca po przerwaniu
5. zadanie budowy i zwrot całego surowca po przerwaniu
Co obecnie gra oferuje atakujacemu?
1. szpiega galaktycznego

Do tego dla obrońcy dochodzi FSWork, który jest kluczowym narzędziem do ochrony floty.

Dlatego nie przesadzałbym tą protekcją dla atakujących.
[Obrazek: 208.png]
magazyny - budujesz
teleporty - budujesz
transportowce - budujesz

szpiega - dostajesz

Dziwne myślenie ogólnie. Sam ten szpieg że jest dostępny jest bardzo dziwne. Wszystkie planety widoczne jak na dłoni, Bo ktoś wysłał sobie smska i widzi wszystkie kordynaty. A ja muszę zbierać sałatę przez 2 tygodnie lub ileś tam żeby badanie wybudować i na tym nie koniec. Bo jeszcze sam generator.

Skoro tak bardzo nie chcecie zmian to w takim razie co robi tutaj szpieg którego nie było 5lat temu!?

ooooo a masz Tariel jeszcze chcesz żeby pokazywało w szpiegu kto jest teraz Online a kto nie?
Proszę o zamknięcie tematu.
Jestem za usunięciem szpiega.

No to juz jest nas wiecej za usunieciem szpiega, wiec moze jakas sonda na ten temat?
(25-01-2015, 20:07)MortisUMBRA napisał(a): No to juz jest nas wiecej za usunieciem szpiega, wiec moze jakas sonda na ten temat?

A ja proponuje wywalic dzial w calosci i cofnac gre do czasow z przed 5 lat jak was tak raza nowosci, do szpiega byla propozycja by byl tylko w pp oraz mial miec ogranicznik ilosci uzycia na dobe wiec wasze marudzenie mija sie z celem skoro maja byc ograniczenia w uzytkowaniu....

Naped planetarny mial zawsze takie wartosci i nigdy nie bylo z tym problemu dla nikogo az tu nagle sie zrobil bo komus sie fs-a nie chce zrobic lub zwiac z flota/surka? to nie budujcie nic.

i tak dla rownowagi bo co chwila zarzucacie pytaniami o dzialanie czegos, jest bodajze 2 programistow siedzacych nad ta gra ktorzy maja tez swoja prace w realu, przystopujcie troche z zadaniami i pomyslcie ze ci ludzi nie siedza tylko i nic nie robia. Bo niestety ale patrzac na wasze wypowiedzi macie tysiace propozycji i wymagania jak by tu cala armia ludzi pracowala nad tym.

na spokojnie po koleji, najwazniejsze rzeczy sa robione i trzeba poczekac, w zyciu tez nie macie wszystkiego na juz bo chcecie.
Delta - kiedyś cię znajdę....

Skocz do: