Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Statystyki-kosmetyka
Jakby dalo sie porawic opisy/oznaczenia

W ilosci surowcow kto nie zna gry moze czuc sie zagubiony.Jest tam mnostwo liczb i nie wiadomo co ktora oznacza.Znaczy ja wiem,ale swiezak moze nie wiedziec,ze np biala poprawej liczba wskazuje ile jest w calym imperium danego surowca.Lub,ze liczba na niebiesko oznaczaile jest surowca w stacji handlowej.

I ze w dziale np budynkow dolna liczba znaczy punkty jakie sie ma za dany budynek(ja bym to wogole usuna)
Odpowiedz
Dla mnie wszystko jest jasne i zrozumiale chociaz w tej grze akurat tez jestem swiezakiem. No a przeciwko usunieciu ilosci punktow pod budynkami jestem przeciwny... ja tam lubie wiedziec co i jak
Na słowa „Nie możesz” ciśnięte w twoim kierun­ku, od­wróć się i od­po­wiedz „No to patrz”
Odpowiedz
(01-02-2015, 14:50)MortisUMBRA napisał(a): Dla mnie wszystko jest jasne i zrozumiale chociaz w tej grze akurat tez jestem swiezakiem. No a przeciwko usunieciu ilosci punktow pod budynkami jestem przeciwny... ja tam lubie wiedziec co i jak

Twoj nick brzmi znajomo z poprzedniej wersji gry.Nie grales wczesniej?
Odpowiedz
W SE nigdy wczesniej... Moze pamietasz mnie ze Space Pioneers.. Tam sie wiecej bawilem
Na słowa „Nie możesz” ciśnięte w twoim kierun­ku, od­wróć się i od­po­wiedz „No to patrz”
Odpowiedz
(01-02-2015, 15:32)MortisUMBRA napisał(a): W SE nigdy wczesniej... Moze pamietasz mnie ze Space Pioneers.. Tam sie wiecej bawilem

Nie,nie.Zdecydowanie kojarzy mi sie z SE.Zapamiatalem,bo "Umbra " kojarzy mi sie z "Umbrella".I juz mialem takie porownanie.
Odpowiedz
No to nie wiem. Na SE gram od 21 grudnia a wczesniej nigdy nie gralem. A tego nicka uzywam juz ponad 10 lat
Odpowiedz
(01-02-2015, 15:48)MortisUMBRA napisał(a): No to nie wiem. Na SE gram od 21 grudnia a wczesniej nigdy nie gralem. A tego nicka uzywam juz ponad 10 lat

Mnijesza o to,bo zbaczamy z tematu.

czyli 50 % wypowiadajacych sie jest za zmiana,a pozostali nie Smile
Odpowiedz
co do kolorów tych białych i niebieskich to ja jestem zielony bo tymczasem nie wiem o jakie liczby chodzi Tongue

a co do punktacji w budynkach tak samo jestem za zostawieniem tego...z różnicą taką że na początku zastanawiałem się do czego to liczba, czyżby przyrost produkcji? hahaha xd a potem sie zorientowałem o co kaman Tongue
Odpowiedz
(01-02-2015, 16:50)MICKER napisał(a): co do kolorów tych białych i niebieskich to ja jestem zielony bo tymczasem nie wiem o jakie liczby chodzi Tongue

a co do punktacji w budynkach tak samo jestem za zostawieniem tego...z różnicą taką że na początku zastanawiałem się do czego to liczba, czyżby przyrost produkcji? hahaha xd  a potem sie zorientowałem o co kaman Tongue

No wlasnie "pozniej".A niektorzy moga byc mniej....domyslni.
Mi to rybka czy zostana ale zeby inni wiedzieli na co patrza.A nie jak Ty wczesniej Smile
Odpowiedz
wiec nie musi być kwestia usunięcia, a dopisania że to punkty a nie produkcja czy cokolwiek innego może zostać wymyślone na poczekaniu przez typowego nowicjusza kowalskiego Tongue

no to trzeba się poprawić... bo przejrzałem to dokładniej i tak na prawde te punkty pod budynkami to ile jest dodatkowej produkcji za tel lvl. choć zauważyłem ze to się troche jakos różni w rzeczywistosci, ale niewiele...
dla pewności sam porównaj obecną produkcje, z tym co masz napisane w budynkach o kolejnym lvl, oraz wbij w organizer i w produkcje... niby sie zgadza...

nwm czemu ja wczesniej miałem spore róznice miedzy tym co pisze, a przyrostem w rzeczywistości...cóż bywa Smile
Odpowiedz

Skocz do: